Publisert på

Hva innebærer informed-sport?

Har du hørt om Informed-Sport? Kanskje du har sett logoen på produkter før, uten helt å vite hva den innebærer? Informed-Sport er et globalt kvalitetssikringsprogram av produkter rettet mot idrettsutøvere. Det innebærer at produkter merket med Informed-Sport logoen har gjennomgått omfattende testing på HFL Sport Science laboratorium i Cambridge, England. Her blir kosttilskuddene undersøkt for mer enn 300 forbudte substanser.

action-1834465_1920
laboratory-2815641_1920

Kosttilskudd som oppnår denne sertifiseringen gir en optimal kvalitetssikring av at produktet er trygt å bruke også for idrettsutøvere.  I Olympiatoppen sitt nye kosttilskuddprogram anbefales kun kosttilskudd fra batcher som er sertifisert av Informed-Sport [1]. Selv om Informed-Sport er rettet mot idrettsutøvere, så er det en viktig forsikring for alle brukere om at produktene merket med logoen er rene. 
Les om Olympiatoppens kosttilskuddsprogram her

laboratory-2815641_1920

SÅ, HVORDAN FUNGERER INFORMED-SPORT?

Produktene går først gjennom en full produksjonskontroll, hvor prosessen blir grundig sjekket for å forsikre at produktene har blitt produsert til høyeste kvalitetsstandarder. Videre gjennomgår produktene kontinuerlig testing ved hver produksjon i tillegg tilfeldig til kontroll. Dersom alle kvalitetskravene er oppfylt, får produktet Informed-Sports logo på emballasjen som viser forbrukerne at produktet har denne høyeste kvalitetssikringen for produkter [2,3] . 

Lactoferrin Gold 1.8® er det første laktoferrin-produktet i verden som er blitt kvalitetssikret og godkjent av Informed Sport. Lactoferrin Gold 1.8® gjennomgår omfattende testing ved et ISO 17025 akkreditert laboratorium for å gi høyeste grad av forsikring om at produktet er trygt å bruke. 

 
Informed-Sports
 • Lactoferrin Gold – Enkeltkjøp

  Vurdert 5.00 av 5
  kr 349,00
  Kjøp
 • Lactoferrin Gold – Abonnement

  Vurdert 5.00 av 5
  Fra: kr 349,00 / year
  Velg alternativ

Vi håper du vil følge oss

Fyll inn eposten din her for å melde deg på vårt nyhetsbrev. Da får du siste nytt, unike tilbud, konkurranser, nyttige tips, og annen informasjon først.  

Referanser

 
[1] Helle, C. (n.d.). Informasjon om Olympiatoppens nye kosttilskuddsprogram. Retrieved May 4, 2018, from http://www.olympiatoppen.no/om_olympiatoppen/aktuelt/page6297.html
 [2] Informed-Sport and Informed-Choice (2013). Risks Behind Sports Supplements. Retrieved May 04, 2018, from https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=r0Zu-IJ30M0
 [3] Certified Product Search. (n.d.). Retrieved May 4, 2018, from http://www.informed-sport.com/informed-sport-overview

Kontakt oss