Therese Falk (42)

Lactoferrin Gold fungerer veldig godt til det det skal gjøre – øke jernopptaket. Aldri hatt høyere nivå, selv da jeg dyttet i meg mengder jerntabletter

Tim Bennett (52)

Laktoferrin Gold 1.8® har vært og er en bra støttespiller i det å holde kroppen på et jevnere nivå hele tiden. Jeg har ingen veldig dårlige økter og et mer stabilt nivå på trening.

Amanda Ágústsdóttir (28)

Jeg har tatt Lactoferrin Gold 1.8 i tre måneder og merker en tydelig forskjell på flere områder. Først og fremst er søvnkvaliteten min bedret. Før jeg startet å ta Lactoferrin Gold 1.8, sov jeg kun 50 minutter i dyp søvn hver natt. Nå sover jeg i gjennomsnittlig tre og en halv time i dyp søvn. Dette har ført til bedre trivsel og mer energi til å takle hverdagens oppgaver.

Stein Gunleiksrud (70)

Lactoferrin Gold 1.8® holder mitt immunforsvar på topp hele tiden. Jeg holder meg frisk og opplever at mange i nærmiljøet blir forkjølet. For meg er det god nok grunn til å fortsette med Lactoferrin Gold 1.8®.

Louise Skak (42)

Jeg har lenge slitt med jernmangel, og hatt problemer med å ta opp jern i kroppen fra jerntilskudd. Etter kun 5 uker med Lactoferrin Gold 1.8® har jeg fått normale jernnivåer.