Lactoferrin Gold

Sammensetningen av aktive ingredienser gir optimale helsefordeler

Laktoferrin

Sink

Vitamin C

Beta-Glukan

Inulin

Gurkemeie

IMG_8880_Edit

Hva gjør Lactoferrin Gold unikt?

Lactoferrin Gold er et ultra-rent laktoferrin-basert kosttilskudd produsert med unik TCR-teknologi.

Anbefalinger fra kunder

Tim bennett nettside oppdatert

Laktoferrin i idrett

Kroppen bruker laktoferrin for å opprettholde alle funksjoner. Vi forbruker laktoferrin gjennom kroppsvæsker som svette, spytt og i fordøyelsen. Et normalt daglig forbruk er omtrent 60 mg. Idrettsutøvere kan ofte oppleve en ubalanse i laktoferrinlagrene på grunn av et høyt aktivitetsnivå som gjør at vi bruker mer laktoferrin.

Family

Laktoferrin for familien

Laktoferrin-proteinet har flere helsefremmende egenskaper som er viktig for hele familien, både voksne og barn. Laktoferrin er et av de første immunproteinene et nyfødt barn får gjennom morsmelken. Gjennom hele livet fungerer laktoferrin som en regulator av immunsystemet og fordøyelsen. 

brainstorming-2398562_1920

Laktoferrin for voksne

Laktoferrin er essensielt for å opprettholde god helse og er viktig gjennom alle livets stadier. Voksne mennesker har et daglig forbruk på omtrent 60 mg per dag. Forbruket kan øke på grunn av faktorer som stress, sykdom og høyt aktivitetsnivå. I tillegg til disse faktorene avtar produksjonen av laktoferrin gradvis ved aldring noe som gjør at en ubalanse er mer sannsynlig ettersom vi blir eldre.

ENKELTKJØP

349,- per eske
  • Rask levering
  • Kjøp ved behov

ABONNEMENT

349,- per eske
  • Fri frakt
  • Ingen bindingstid
  • Juster antall og frekvens ved behov