Hjem

Et unikt kosttilskudd med bioaktivt laktoferrin av høyeste kvalitet. Laktoferrin-proteinet har unike egenskaper i kroppen, og er spesielt viktig for mage & tarm og jernopptak. Lactoferrin GOLD® er produktet for deg som er opptatt av kvalitet og sunn livsstil.

Et unikt kosttilskudd med bioaktivt laktoferrin

Bioaktiv laktoferrin

Laktoferrin-proteinet ble kjent på 1930-tallet for sine sterke jernbindende egenskaper.

I dag vet vi at laktoferrin binder seg til en rekke andre spormetaller, har en rolle i immunforsvaret, fordøyelsessystemet og bidrar til opptak av næringsstoffer i tarmen. 

Ingredienser
Untitled-design-99

Laktoferrin-proteinet ble først kjent for sine jernbindende egenskaper i 1939. Siden den gang har det vært gjennomført store mengder studier, fra hvordan proteinet ser ut og fungerer, til hvilke funksjoner det har i kroppen. Dette har i hovedsak handlet om proteinets betennelsesdempende og antibakterielle egenskaper.

michael-ankes-525740-unsplash

Vi er et startup-firma basert i Forskningsparken i Oslo. Vi jobber med å introdusere nye produkter til Norge gjennom samarbeid med verdensledende forskere. Vi har som krav at alle produktene vi skal jobbe med har vist klinisk dokumentert effekt, er nyskapende, og stiller høyeste krav til kvalitet- og miljøstandarder.

Ubalansert immunforsvar og betennelser i tarmen

Det er vist at betennelse i tarmen henger sammen med tarmfloraen. En god tarmflora er viktig for fordøyelsen, produksjon av næringsstoffer, og for å forhindre vekst av dårlige tarmbakterier.

Les mer